Новини

15 та 16 жовтня 2015 року в готелі “Братислава” (м. Київ) проводився дводенний тренінг “Адвокація: що ми прагнемо змінити та як цього досягти?”

15 та 16 жовтня 2015 року в готелі “Братислава” (м. Київ) проводився дводенний тренінг “Адвокація: що ми прагнемо змінити та як цього досягти?”, який проводила громадська організація “Гей-альянс”, для 20 активістів найбільш уразливих до ВІЛ спільнот СІН, ЗПТ, ЧСЧ, секс-працівники, колишні ув’язнені, з Кіровоградської, Черкаської, Вінницької, Львівської, Сумської областей.
Тренери: Олена Нечосіна, Людмила Логгінова.

12088524_1037567749609801_7911824690278618734_n

Завданнями тренінгу були:

? Надати інформацію щодо основ адвокації (основні поняття, цикл адвокації, інструменти та методи)

? проаналізувати актуальні проблеми на регіональному рівні у сфері протидії ВІЛ-інфекції, які можуть бути вирішені за допомогою кампаній з адвокації;

? надати інформацію щодо бюджетного процесу, соціального замовлення, діяльності регіональних координаційних рад з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції;

? сформувати навички використання різних методів та інструментів адвокаційних кампаній,зокрема підготовки ключового повідомлення та виступ на офіційних засіданнях.

[huge_it_gallery id=”26″]

Робота з укріплення потенціалу та спроможності уразливих спільнот впроваджується громадською організацією “Гей-альянс” за напрямком “Соціальна мобілізація, посилення зв’язків, взаємодія та координація” серед уразливих груп СІН/ЗПТ, секс-працівників, ЧСЧ, колишніх ув’язнених в п’яти областях України (Львівська, Вінницька, Черкаська, Кіровоградська, Сумська), за фінансової підтримки ВБО “Всеукраїнська Мережа ЛЖВ” та МБФ “Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні”.

Про автора

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

Залишити коментар