Новини

24-26 вересня Громадська організація «Гей-альянс» провела другий тренінг – модуль з циклу тренінгів, присвячений темі розбудови демократії

24-26 вересня Громадська організація «Гей-альянс» провела другий тренінг-модуль з циклу тренінгів, присвячений темі розбудови демократії для 23 активних громадян із Львівської, Одеської, Запорізької, Харківської області та міст Чернівці та Київ.

IMG_9379_501x334 IMG_9352_501x334 IMG_9351_501x334

Учасники модулю отримали навички проведення інтерв’ю, написання пост-анонсів та статей для ЗМІ, отримали знання з історії прав людини, міжнародних та національних механізмів захисту прав людини, психологічні аспекти розвитку регіональних ініціатив та способів рефлексії та протидії професійному вигоранню.

Завдяки допомозі Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні, учасники мали змогу отримати знання від лікаря Посольства з тематики трансгендерних людей, а після лекції, у форматі «запитання-відповіді» поглибити свої знання з медичної тематики.

Модуль проходив у рамках проекту, метою якого є розбудова більш демократичного суспільства через розвиток прав людини в Україні, підвищення свідомості і поінформованості суспільства в таких соціальних питаннях і процесах, як гендерний баланс та гендерна рівність, права людини в широкому загалі, толерантність та недискримінація, правозахист та юридичний супровід кейсів.

 Завдяки модулю 23 українських, тепер вже, ЛГБТ-активістів з 6 регіонів України пройшли другий етап навчання з методів ведення інформаційної кампанії і підвищили свою обізнаність в сфері прав людини, гендерних питаннях, активної громадянської позиції, толерантності та недискримінації. Домашнім завданням було провести низку заходів (за попередньо складеним стратегічним планом) для підвищення рівня обізнаності серед загального населення задля розвитку демократичних цінностей з урахуванням прав людини в Україні.

Про автора

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

Залишити коментар