Новини

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ провів акції в день по боротьбі зі СНІДОМ.

Сьогодні: 1 грудня 2017 року у всесвітній день боротьби з ВІЛ / СНІДом, громадська організація “АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ” взяла участь в декількох акціях.

«АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» за технічної підтримки Міжнародного благодійного фонду «Альянс громадського здоров’я», взяв участь в акції «Молодь проти СНІДу», яка відбулася 1 грудня 2017 в приміщенні Київського Національного Торгово-Економічного Університету за адресою р .. Київ, вул. Кіото, 19.

Для студентів була проведена лекція на тему «ВІЛ та ІПСШ. Шляхи передачі та методи профілактики », було роздано 1000 інфо матеріалів, порядку 20000 презервативів і лубрикантів. В цілому, аудиторія охоплення склала 5000 студентів.

Всесвітній день боротьби зі СНІДом – міжнародний день ООН, відзначається 1 грудня. Вперше проголошений ВООЗ в 1988 році, з 1996 року проводиться ЮНЕЙДС. День заснований з метою підвищення обізнаності про епідемію СНІДу, викликаної поширенням ВІЛ-інфекції, а також як день пам’яті жертв цього захворювання. Багато державні, громадські та медичні організації по всьому світу в цей день проводять просвітницькі та діагностичні заходи.

Про автора

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

Залишити коментар