Новини

Альянс глобал провів у Києві тренінг для тренерів по керівництву MSMIT

Громадська організація «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» в рамках реалізації проекту “Bridging the Gaps 2.0”, за підтримки Глобального Форуму з питань ЧСЧ та ВІЛ, 04-06 грудня провела тренінг для тренерів (ТоТ) «Запровадження в Україні MSMIT — міжнародного керівництва з реалізації комплексних програм зі значимою участю ЧСЧ у відповідь на поширення ВІЛ та ІПСШ», який відбувся в Києві 04-06 грудня 2017р.

Захід був направлений на підготовку тренерів для впровадження MSMIT в Україні на місцевому рівні. – новітнього міжнародного керівництва з реалізації комплексних програм з питань ВІЛ та ІППП з чоловіками, що мають секс з чоловіками та посилення потенціалу організацій, що працюють на базі спільноти.

Під час заходу 12 учасників:
1). Отримали теоретичні знання та практичні навички у галузі організації та проведення соціальних тренінгів, інших просвітніх та освітніх заходів.
2). Навчились правильно використовувати керівництво MSMIT в українських реаліях щодо таких тем: розширення прав та можливостей спільнот; програм забезпечення презервативами та лубрикантами; інноваційних інтервенцій для ЧСЧ в галузі охорони здоров’я; стратегічної інформації тощо.

Після тренінгу всі учасники проведуть посттренінгові заходи в регіонах, які будуть направлені на просування принципів MSMIT в регіоні для членів місцевих координаційних рад з протидії ТБ та ВІЛ/СНІДу та міжсекторальних робочих груп, працівників медичних закладів, представників департаментів охорони здоров’я, представників ВІЛ-сервісних НУО та інших зацікавлених сторін. Особливо це важливо в контексті переходу всіх програм для ЧСЧ з донорського фінансування на фінансування з місцевих бюджетів.

Про автора

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

Залишити коментар