Новини

Безкоштовна трьохмісячна преміум підписка у Hornet для нових клієнтів PrEP

ГО «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» дарує безкоштовну тримісячну Преміум підписку в Hornet для своїх нових клієнтів – ЧСЧ, які стали учасниками програми з PrEP!
Тепер для всіх нових ЧСЧ, що зареєструвалися через веб-сайт www.prep.com.ua, скористувалися послугою «PrEP-таксі» та стали клієнтами національної безоплатної програми з доконтактної профілактики ВІЛ, отримають подарунок у вигляді Преміум підписки на популярному мобільному гей-додатку Hornet! Акція діє у містах Київ, Харків та Дніпро з 7 жовтня по 20 листопада 2020 року. Преміум підписка активується до вже існуючого аккаунту та діє 3 місяці з моменту активації.

Що таке послуга «PrEP-таксі»? Як і раніше, з метою уникнення ризику інфікування COVID-19 у громадському транспорті, за бажанням клієнта у супроводі нашого соціального працівника ми можемо безкоштовно підвести його до медичного закладу, де видається PrEP та проводиться діагностика, та назад додому, із забезпеченням спеціальним респіратором зі ступенем захисту FFP3, латексними рукавичками і брендованим антисептиком.

Більше деталей та реєстрація тут: https://www.prep.com.ua/?utm_source=ganetua&utm_medium=article&utm_campaign=premium_acc10

Про автора

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ