Новини

Доконтактна профілактика (PrEP) скоро в Україні

IMG_3333Доконтактна профілактика (PrEP) скоро в Україні
Клієнти Громадської організації «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» першими в Україні отримають змогу скористатися безкоштовними послугами з доконтактної профілактики ВІЛ-інфекції (PrEP) вже у 2017 році.
В рамках імплементації проекту PrEP 18-19 липня відбулась організована МБФ «Альянс громадського здоров’я» робоча зустріч за участі представників Київського міського СНІД-центру, «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ», menZDRAV Foundation. Фасилітував зустріч представник Департаменту інфекційних захворювань лікарні Сен-Луї (Франція) д-р Мартен Сіг’є.
За підсумками зустрічі була досягнута домовленість щодо видачі в рамках реалізації програми Fast Track перших 100 курсів PrEP у 2017 році у Києві для чоловіків, що мають секс із чоловіками (в тому тих, що вживають наркотичні речовини). Курси будуть доступні після остаточного узгодження локального медичного протоколу про призначення PrEP.
На сьогодні цей революційний метод профілактики імплементований в США, Франції, Австралії, Бразилії, Швейцарії, Канаді, Німеччині, Італії, ПАР, Тайланді та ін.
Бажаючі взяти участь у пілотному проекті з PrEP можуть звертатися за телефоном 044-332-00-63 або написати запит на електронну адресу omakhno@ga.net.ua.

Про автора

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

Залишити коментар