Новини

ГО «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» шукає тренерів!

Громадська організація «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» шукає тренерів для проведення тренінгів для лідерів та активістів цільової групи чоловіків, що мають секс із чоловіками (ЧСЧ), який запланований на 19-20 жовтня, 09-10 листопада, 30 листопада -01 грудня в місті Києві, з наступної тематики:

19-20.10

1.Дискримінація: поняття, форми і види. Дискримінація за ВІЛ статусом (1 навчальний модуль тривалістю 2 години)
2.Злочини на ґрунті ненависті: поняття, протидія, запобігання, рекомендації ООН, ОБСЄ. Визначення поняття в українському законодавстві та дотичні норми (2 модулі)
3.Безпека правозахисника (1 модуль)
4.Інструменти захисту прав людини. Звернення і запити на доступ до публічної інформації, заяви до органів правопорядку, оскарження дій чи бездіяльності (2 модулі)
5.Громадське здоров’я і ЧСЧ (1 модуль)

09-10.11

6.Objectives and Key Results у проектній діяльності (2 модулі)
7.Адвокація у правозахисній діяльності. Побудова ефективних адвокаційних кампаній (2 модулі)
8.Комунікації у правозахисній діяльності (2 модулі)
30.11 – 01.12
9.Захист прав ЧСЧ у взаємодії з органами правопорядку (3 модулі)

Зацікавлених спеціалістів просимо надати свої цінові пропозиції щодо проведення тренінгу та пропозиції щодо наповнення, а також відправити нам своє резюме українською мовою на пошту: jbespala@ga.net.ua (Юлія) з темою листа “Тренер для проведення заходу”.
Останній день подання пропозицій та резюме – 23.59 неділі, 13 жовтня 2019 року.

Захід проводитиметься в рамках проекту «Побудова параюридичних мереж для ЧСЧ та підлітків, що зазнали шкоди від епідемії ВІЛ/СНІДу» за фінансової підтримки Глобального фонду з протидії ВІЛ/СНІДу, туберкульозу і малярії та БО «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ”.

Про автора

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

Залишити коментар