Новини

Громадська організація “Гей-альянс” оголошує тендер на написання бізнес-плану соціального підприємства

Громадська організація «Гей-альянс» за підтримки ІСАР «Єднання»/ Програма «Платформа розвитку громадянського суспільства»/ оголошує тендер на написання бізнес-плану соціального підприємства – Хаб-кафе, а також з підготовки та проведення триденного тренінгу з організації бізнес-процесів у соціальному підприємництві.

Бізнес-план (БП)

Передбачається залучення експертів із подальшим написанням БП, проведення робочих зустрічей експертів та співробітників організації для напрацювання матеріалів БП соціального підприємства. Тривалість написання – травень-липень 2015 року. За результатами роботи БП має містити наступні розділи: резюме; мета і завдання компанії; аналіз ситуації на ринку; виробничий план; маркетинговий план; план організації управління; фінансовий план; лист з переліком потенційних донорів/інвесторів проекту.

 

Триденний тренінг з організації бізнес-процесів у соціальному підприємництві (ТТ)

Передбачається залучення двох експертів (юрист та фінансовий спеціаліст) для організації і проведення ТТ на базі ГО «Гей-альянс», що включає в себе: формування плану проведення ТТ; підготовку матеріалів/юридичних норм/фінансових вимог і т.д.; написання програми ТТ; проведення ТТ; написання звіту за результатами роботи. Терміни проведення – червень 2015 року.

Організації, що бажають надати послуги через своїх експертів, мають відправити нам їх резюме і рекомендації (не менше трьох), попередній план написання БП і ТТ, комерційну пропозицію щодо вартості послуг, пакет організаційних документів (копія статуту, копія свідоцтва про державну реєстрацію).

 

Кінцевий термін подачі документів – 16 травня 2014 року (до 12:00 за київським часом).

Вартість послуг – до 98000 грн.

Контакти для надсилання документів і запитань: inf@ga.net.ua; тел.: 044-332-00-63 – з вівторка по п’ятницю з 15:00 до 19:00 (Роман).

 

 

Опис організації

Сфера діяльності організації – комплексна профілактика ВІЛ/ІПСШ серед ЧСЧ в Києві, Б.Церкві, Полтаві та Чернігові: аутріч-робота: вулична, сезонна, в гей-клубах/саунах, інтернет-аутріч; громадський центр для ЧСЧ в Києві: соціальна робота, консультації психолога, групи підтримки, дискусійні клуби, розважальні заходи, гуртки за інтересами;тестування на ВІЛ та ІПСШ, вакцинація від вірусного гепатиту В; волонтерський рух, програма менторської роботи Metrosafe; координація роботи з закладами охорони здоров’я та іншими НУО; проведення різноманітних досліджень серед ЧСЧ; адвокація доступу до медико-соціальних послуг представників груп найвищого ризику до ВІЛ-інфекції.

Про автора

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

Залишити коментар