Анонси Новини

Консультативна зустріч з представниками зацікавлених сторін в сфері ВІЛ/СНІД та роботи з підлітками

юнісеф україна  інститут економікиінститу соцдосліджень

12 квітня 2016 року на базі Представництва Організації Об’єднаних Націй в Україні представники ГО «Гей-альянс» взяли участь у консультативній зустрічі з представниками зацікавлених сторін в сфері ВІЛ/СНІД та роботи з підлітками «Оцінка ситуації з метою посилення компонента роботи з підлітками в рамках національної програми ВІЛ/СНІД: обговорення результатів глибинного аналізу інтервенцій та плану дій».

На початку зустрічі учасників привітала Олена Сакович (Представництво ЮНІСЕФ в Україні). Вона також оголосила цілі та завдання зустрічі. На протязі зустрічі, завдяки доповідям Ольги Балакірєвої (ДУ «Інститу економіки та прогнозування НАН Україні», Український інститут соціальних досліджень ім. Олександра Яременка) та Юрія Савельєва (Український інститут соціальних досліджень ім. Олександра Яременка), було розглянуто оцінку ситуації з метою посилення компонента роботи з підлітками в рамках національної програми ВІЛ/СНІД: обговорення результатів глибинного аналізу інтервенцій та плану дій.

Під час загального обговорення плану дій з посилення компонента роботи з підлітками в рамках національної програми ВІЛ/СНІД було розглянуто кілька важливих моментів, а саме труднощі та статистичні дані щодо роботи з підлітками уразливих груп.

 

Про автора

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

Залишити коментар