Новини

Національна мережа параюридичної допомоги для ЧСЧ: на старті!

10 листопада громадська організація “АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ” розпочинає унікальну навчальну програму підготовки параюристів для захисту прав чоловіків, що мають секс з чоловіками (ЧСЧ) у сфері громадського здоров’я та протидії дискримінації на підставі СОГІ та ВІЛ-статусу. Навчання відбуватиметься у м. Київ.

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ пропонує тобі чудову можливість пройти навчальний курс параюристів за спеціально розробленою програмою, за результатами якого найкращі учасники зможуть долучитися до інноваційної системи моніторингу за порушенням прав ЧСЧ у всіх регіонах країни! Юристи кращих правничих компаній Україні, медіатори з міжнародною практикою, правозахисники та експерти з багаторічним досвідом громадської діяльності вже готові поділитися з тобою знаннями та практичними навичками!

У рамках навчального курсу передбачено три тренінг-сесії* тривалістю два дні кожна (усі відбудуться протягом листопада-грудня 2018 року). Під час тренінгів в учасників буде можливість прослухати насичені лекції з параюридичної допомоги, пройти практичні воркшопи, а також взяти участь у зустрічах-нетворкінгах із громадськими діячами та лідерами думок спільноти. За результатам навчання учасники матимуть змогу отримати сертифікати про проходження курсу та на конкурсних умовах отримати роботу в АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ!

Зацікавився? Просто зараз заповнюй анкету ( https://goo.gl/oBNvNR ) для участі у першій тренінг-сесії 10-11 листопада, очікуй підтвердження та збирай речі до столиці! (проїзд, проживання та харчування учасників під час навчання покривається організаторами).

Дедлайн заповнення заявки – неділя, 04 листопада. Відповіді-підтвердження – вже у понеділок, 05 листопада!

На сьогодні ЧСЧ в Україні як ключова група у контексті боротьби з ВІЛ/СНІДом є найбільш стигматизованою та дискриміноваю. Змінити цю ситуацію можешь саме ти – долучайся до розбудови національної мережі параюридичної допомоги! Дізнайся, як ефективно, у правовому полі боронити свої права і права своїх друзів, захистити себе від дискримінації і несправедливості!

Довідка:
Громадська організація “АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ” – найбільша національна ЧСЧ-орієнтована організація в Україні, що заснована у 2001 році. Організація спеціалізується на наданні послуг з профілактики ВІЛ/СНІДу та інших інфекцій, що передаються статевим шляхом (ІПСШ), серед чоловіків, які практикують секс з чоловіками (ЧСЧ), орієнтована на розвиток і згуртування підгрупи геїв і бісексуалів як частини ЛГБТ-спільноти й всієї спільноти загалом, авдокації і захисту їх прав, а також сприяння зниженню рівня гомо-, бі- і трансфобії в українському суспільстві. Проект розбудови національної мережі параюридичною допомоги реалізується за фінансової підтримки БО “100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ” та Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом і малярією

Маєш питання? Телефонуй!
0665964906

Про автора

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

Залишити коментар