Новини

Представники Альянс.Глобал взяли участь у марші рівності в знак боротьби зі стигмою та дискримінацією.

Сьогодні в Києві пройшов Марш рівності в рамках КиївПрайду 2018. Цьогорічний марш став найбільшим маршем за всі роки його проведення, в якому взяли участь більш як 5000 людей.

Учасники маршу йшли як організованими колонами від різних неурядових і міжнародних організацій та інших груп (їх було більше 20), автоколонами, так і вільним маршем. Серед учасників були як представники/представниці ЛГБТІ+ спільноти, так і їх союзники та батьки.ЛГБТІ+.

Волонтери та працівники громадської організації «Альянс.Глобал» сформували одну об’єднану колону на Прайді та взяли взяли участь у Марші Рівності в знак солідарності в боротьбі за рівність прав та свобод для спільноти.

Захід також відвідали народні депутати Сергій Лещенко, Світлана Заліщук, Олексій Мушак, депутат Європарламенту Ребека Хармс, федеральний Міністр МЗС Німеччини у справах Європи Міхаель Рот, а також посли багатьох країн. 2,5 тисячі поліцейських забезпечували порядок безпосередньо при проведенні маршу. Поліцейські та нацгвардійці також стежили за безпекою в інших районах Києва. Загалом до забезпечення громадського порядку було залучено 5 тисяч правоохоронців.

 

 

 

Про автора

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

Залишити коментар