Анонси Новини

«Що таке ДИСКРИМІНАЦІЯ – інструкція для споживачів»

«Що таке ДИСКРИМІНАЦІЯ – інструкція для споживачів»

 

Новий робочий тиждень – нові можливості. Сьогодні, завдяки команді проекту «Без кордонів», бібліотека ГО «Гей-альянс» поповнилась гарними «інструкціями» стосовно питань дискримінації.

«Посібник висвітлює основні аспекти, пов’язані з тематикою рівності, розмаїття і недискримінації, а також дає практичні приклади, аби допомогти читачеві зрозуміти суть дискримінації, навчитись помічати та аналізувати різні її прояви та знайти відповідь на питання «як ефективно протидіяти дискримінації»… Посібник розрахований передовсім на громадських активістів, а також на студентів та студенток вищих навчальних закладів, які цікавляться темою прав людини та активізмом…»

Публікація підготовлена в рамках проекту «Досягнення рівності: спільний підхід для покращення стану рівності та недискримінації», що реалізовується Проектом «Без кордонів» ГО Центр «Соціальна дія» у партнерстві з Центром інформації про права людини та Центром громадянських свобод протягом 2014-2016 років за фінансової підтримки Європейської комісії та Міжнародного фонду «Відродження».

Ознайомитись з публікацією можна в Ком’юніті Центрі ГО «Гей-альянс» з вівторка по неділю з 14:00 до 21:00.

index1 index3

Більше про діяльність Проекту «Без кордонів» на сайті www.noborders.org.ua та сторінці в Фейсбук: https://www.facebook.com/nobordersua

Про автора

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

Залишити коментар