Новини

Всеєвропейське онлайн-опитування про секс, здоров’я і стосунки.

Всі ми прагнемо найкращого сексу з найменшою шкодою.

Тому ми пропонуємо Вам пройти онлайн-опитування про секс, здоров’я і стосунки.

Це повтор опитування EMIS, яке відбулося 2010 року в Європі. Воно охопило більше 180 000 чоловіків, і все ще залишається найбільшим опитуванням геїв і бісексуалів у світі!

Воно є анонімним, безпечним і відносно коротким (займає близько 15–25 хвилин).

Опитування проводиться дослідниками й неурядовими організаціями усієї Європи спільно з ЛГБТ-організаціями в 45 країнах. Його профінансувала Європейська комісія.

Взявши участь, Ви можете дізнатися щось нове, а надана Вами інформація допоможе створювати програми для поліпшення  здоров’я, що краще відповідатимуть Вашим потребам. Велика кількість відповідей також допоможе нам надіслати сигнал урядам, що ВІЛ і сексуальне здоров’я залишаються дуже важливими. Результатом також може стати фінансування послуг для геїв і бісексуалів.

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ дуже радий підтримати це опитування. Ми віримо, що воно допоможе геям і бісексуалам України, покращити сексуальне життя й знизити шкоду, яку воно може нести, зокрема знизити передачу ВІЛ.

Ми були б дуже вдячні, якби Ви погодилися взяти участь. Пройдіть опитування прямо зараз: перейти за посиланням.

Щиро Ваша,

Команда АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

P.S.: Ми не можемо вплинути на результати цього опитування, але Ви можете, взявши участь. Як тільки результати будуть доступні, ми Вам повідомимо.

 

Про автора

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

Залишити коментар