Новини Організація

Команда GetTest та PrEP планує працювати на музичній премії YUNA

Команда GetTest та PrEP планує працювати на музичній премії YUNA.

Організаційний комітет Національної музичної премії YUNA оголосив, що цьогорічна церемонія відбудеться 23 травня в київському Жовтневому палаці (МЦКМ), початок о 18:00.

Цього року пройде 13-та церемонія вручення нагород YUNA, на якій вшанують українських артистів, що виділилися своїми досягненнями у 2023 році.

На початку березня було оголошено номінантів YUNA 2024. За результатами голосування журі, були визначені претенденти на нагороди у 9 категоріях, включаючи “Найкраща виконавиця”, “Найкращий виконавець”, “Найкраща пісня” та “Відкриття року”.

Найбільше номінацій отримала співачка KOLA – шість. SHUMEI та ZLATA OGNEVICH мають по чотири номінації кожен. Klavdia Petrivna, Max Barskih і Артем Пивоваров отримали по три номінації. ADAM, YAKTAK, Антитіла та Циферблат мають по дві номінації, а ще близько 20 артистів отримали по одній номінації. Повний список номінантів доступний тут.
Ці артисти стануть головними героями вечора 23 травня в Жовтневому палаці. Деякі з них виконають музичні номери з хітами минулого року, інші будуть присутні як гості.

Під час концерту будуть розкриті конверти з результатами голосування, і оголошені переможці за вибором журі YUNA.

Команда GetTest та PrEP планує працювати як журналісти на премії, беручи інтерв’ю в зірок українського шоу-бізнесу. Вони будуть говорити не лише про творчість, але й порушувати соціальні питання, зокрема про захист від ВІЛ, боротьбу з вірусом, правила безпечного сексу й статеве виховання.

Про автора

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ