Тендери

ГО «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» шукає тренерів для проведення тренінгу

Громадська організація «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» шукає чотирьох тренерів для проведення тренінгу «Основоположні прави людини. Правозахист. Стандарти і механізми, способи і форми захисту прав людини» для лідерів та активістів цільової групи чоловіків, що мають секс із чоловіками (ЧСЧ), який запланований на 10-11 листопада в місті Києві.
Мета заходу: ознайомлення учасників із основоположними правами людини, структурою та функціями правозахисту, стандартами і механізмами, способами і формами захисту прав людини в рамках підготовки параюристів ЧСЧ-спільноти
Основні теми, які потрібно розкрити в рамках технічного завдання:
1. Основоположні права людини. Правозахисна діяльність
2. Форми і способи захисту прав людини
3. Інструменти захисту прав людини
4. Медіація і розв’язання конфліктів
Зацікавлених спеціалістів просимо надати свої цінові пропозиції щодо проведення триденного заходу та пропозиції щодо наповнення тренінгу згідно з завдання, а також відправити нам своє резюме на пошту resheten327@gmail.com з копією на bgrachov@ga.net.ua з темою листа “Тренер для проведення заходу”.
Захід проводитиметься в рамках проекту «Розвиток потенціалу спільноти чоловіків, які мають секс з чоловіками» за фінансової підтримки БО «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ».
Останній день подання пропозицій та резюме – 23.59 середи, 07 листопада 2018 року.

Про автора

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

Залишити коментар