Анонси Новини

ГО «Гей-альянс» шукає тренерів для проведення освітнього заходу для лідерів спільнот, найбільш уразливих до ВІЛ/СНІДу.

Громадська організація «Гей-альянс» шукає тренерів для проведення в середині червня 2016 року (Київ чи Київська область) 3-денного тренінгу для лідерів та активістів уразливих до ВІЛ спільнот. Орієнтовна кількість учасників – 20.

Тренинги-личностного-роста

Мета заходу: навчити активістів, що представляють різні уразливі до ВІЛ/СНІДу групи з п’яти регіонів України (споживачі ін’єкційних наркотиків, пацієнти ЗПТ, ЧСЧ, секс-працівники, колишні ув’язнені) бути справжніми лідерами своїх спільнот, що досягають як особистого успіху, так і в команді; навчити ефективної комунікації між собою представників різних спільнот та підвищити рівень довіри один до одного.

Три основні теми, які ми хочемо розкрити та навички, які хочемо надати (можливі і інші схожі підтеми, якщо такі запропонуєте):

  1. Лідерство (визначення проблеми з якою зіштовхується цільова група, постановка цілей та завдань для вирішення цієї проблеми, принципи планування діяльності для покращення рівня якості послуг та доступу до безкоштовних медико-соціальних послуг, мотивація роботи в команді – розподіл ролей та функцій)
  2. Робота зі страхами та стереотипами, внутрішньою стигмою, втратою мотивації, можливими рецидивами.
  3. Медіа-адвокація та робота зі ЗМІ, PR та інформування – навіщо це потрібно і як це робиться.

Зацікавлених спеціалістів просимо надати свої пропозиції щодо проведення такого трьоденного заходу, а також скинути своє резюме на пошту: achernyshev@ga.net.ua. З питань проведення тренінгу ви можете також подзвонити за телефоном (063) 590-59-45 Андрій.

Захід проводитиметься в рамках напрямку “Соціальна мобілізація, посилення зв’язків, взаємодія та координація” за підтримки ВБО “Всеукраїнська Мережа ЛЖВ” та МБФ “Альянс громадського здоров’я”.

Про автора

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

Залишити коментар