Новини

Грошова допомога

Пані та панове,
Ця анкета є попередньою реєстраційною формою для отримання грошової допомоги в межах спільного проєкту ГО «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» та Мercy Corps.
Звертаємо вашу увагу, що заповнення цієї анкети НЕ гарантує вам отримання коштів, оскільки ГО «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» є посередником у реалізації цього проєкту та дотримується всіх вимог та рекомендацій Мercy Corps по відбору одержувачів грошової допомоги.

Просимо вас заповнити форму з максимальною увагою та відповідальністю.
Запитання, що надаються, є вкрай важливими та можуть вплинути на оцінку вашої потреби в грошовій допомозі.

Звертаємо вашу увагу, що ви можете отримати грошову допомогу як персонально «на себе», так і на членів вашого домогосподарства у кількості до 4 осіб (максимальна кількість отримувачів допомоги загалом 5 осіб).
Під домогосподарством мається на увазі сукупність осіб, які спільно проживають, забезпечують себе всім необхідним для життя, ведуть спільне господарство, повністю або частково об’єднують і витрачають кошти.

ГО «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» звертає вашу увагу, що Мercy Corps має свої критерії оцінки потреб постраждалого населення в грошовій допомозі, та ще раз нагадує, що заповнення форми не гарантує стовідсоткове отримання коштів.

Можливість отримати грошову допомогу мають лише ті представники та представниці ЛГБТІК+ спільноти та члени їх домогосподарств, які на момент реєстрації проживають в таких областях: Чернігівська, Сумська, Харківська, Донецька, Запорізька, Дніпропетровська, Херсонська, Миколаївська, Одеська.

Надсилаючи цю форму, Ви погоджуєтеся на обробку та зберігання Ваших персональних даних*:

– ім’я;

– вік;

– інформація із соціальних мереж/сторінок/каналів;

– регіон проживання;

– контактні дані, рівень доходу тощо.

*ГО “АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ” та Mercy Corps гарантують конфіденційність наданої Вами інформації та не розповсюдження персональних даних, зазначених у цій формі. Для здійснення програмної діяльності данні будуть передані третім особам.

Якщо у вас є питання та/або якщо Ви зацікавлені в отриманні тих чи інших послуг в рамках нашої співпраці з Mercy Corps, зокрема, грошової допомоги для ЛГБТІК+ та їх рідних, курсів підвищення кваліфікації/перекваліфікації, розміщення в прихистках (шелтерах) для ЛГБТІК+ людей в Дніпрі та Харкові, психологічної підтримки, будь ласка, залиште ваш запит щодо цього на одному із наших каналів зворотного зв’язку:

 https://linktr.ee/alliance.global.mc

Пошта – aid@ga.net.ua

Instagram – alliance.global_mc

Facebook – alliance.global_mc

Проєкт здійснюється за фінансової підтримки уряду Великої Британії.

Про автора

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ