Новини

Продовжує роботу Шелтер в місті Київ

Шелтер ГО «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» за підтримки БО «Сто відсотків життя» та інших донорів, працює вже 3 рік, за цей час ми допомогли майже 150 людям які отримали комплексну допомогу по ресоціалізації та покращенні якості свого життя та здоров’я. Не зважаючи на всі ті виклики що постали перед організацією та командою проєкту під час COVID-19 та після широкомасштабного вторгнення агресора в Україну, наша команда не перестає надавати кваліфіковану допомогу ЧСЧ та Транс*людям які втратили роботу та житло, які є внутрішньо переміщеними особами та які постраждали від насильства у родині, на підставі сексуальної орієнтації, що вимушені піти з дому, або ін.

В шелтері безкоштовно надається житло терміном до 3 місяців, за цей час мешканець може відпочити, відновитись та отримати повний комплекс ресоціалізації після якого може самостійно продовжувати повноцінне життя. В пакет послуг входить: консультації психолога, медичного працівника проєкту, консультації рівний рівному, або супровід та допомога в відновленні документів, за потреби пере направлення до параюридичного хабу чи в профілактичні проекти для отримання правової юридичної допомоги, ДКП, АРТ тощо.
За підтримки БО «Сто відсотків життя», таких відомих донорів як: Outright International, UNAIDS Emergency Fund, AIDS Action Europe, Aktionsbündnis gegen Homophobie, Fondation de France, Rainbow Railroad, та пожертв від приватних осіб і організацій, Queere Nothilfe Ukraine та Lambda Warszawa, ми забезпечили наш прихисток всім необхідним для комфортного життя та перебування наших мешканців, та маємо змогу надавати: продуктові набори і сертифікати, надавати індивідуальну фінансову допомогу на лікування та діагностику, медикаменти, одяг, та кошти на релокацію, для мешканців з інших міст, за потреби.
На 2023 рік планується проведення ряд навчально-розвиваючих заходів направлених на розвиток, підтримку та відновлення емоційного, соціального та адаптивного стану в умовах війни.
За допомогою потрібно перейти по посиланню у першому розділі, та заповнити анкету:
https://linktr.ee/allglobal
Наш адміністратор зв’яжеться з вами впродовж 48 годин.

Про автора

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ