Новини

Шелтер в містах Дніпро та Харків

ГО “АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ” спільно з міжнародною гуманітарною організацією Mercy Corps створили тимчасовий безпечний прихисток/шелтер у місті Дніпро та Харків для ЛГБТКІ+ людей.

На базі шелтеру ЛГБТІК+ особи, які постраждали внаслідок військової агресії Росії, можуть скористатися різноманітними послугами. Вони можуть розраховувати на проживання в притулку до трьох місяців.
Додатково, ЛГБТІК+ особи мають можливість отримати психологічну консультацію. Базуючись на принципі “рівний рівному”, організовуються інформаційно-просвітницькі заходи, що проводяться на базі ком’юніті або на території шелтеру.

Якщо ви є ЛГБТІК+ особою та маєте потребу у вищезазначених послугах у місті Дніпро, ви можете заповнити відповідну форму у шапці профілю або скористатися QR-кодом на наданій картинці.

Якщо у вас є питання та/або якщо Ви зацікавлені в отриманні тих чи інших послуг в рамках нашої співпраці з Mercy Corps, зокрема, грошової допомоги для ЛГБТІК+ та їх рідних, курсів підвищення кваліфікації/перекваліфікації, розміщення в прихистках (шелтерах) для ЛГБТІК+ людей в Дніпрі та Харкові, психологічної підтримки, будь ласка, залиште ваш запит щодо цього на одному із наших каналів зворотного зв’язку:

 https://linktr.ee/alliance.global.mc

Пошта – aid@ga.net.ua

Instagram – alliance.global_mc

Facebook – alliance.global_mc

Проєкт здійснюється за фінансової підтримки уряду Великої Британії.

Про автора

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ