Новини

Зведені дані щодо надання першочергової допомоги ЛГБТІК+ спільнотам в умовах масштабних військових дій в Україні протягом 2022 року

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ підготував зведені дані щодо надання першочергової допомоги ЛГБТІК+ спільнотам в умовах масштабних військових дій в Україні протягом 2022 року (статистика лютий-грудень 2022 року
Загалом різного роду допомогу отримали близько 4250 представників ЧСЧ/ЛГБТІК+ спільнот та їх родичів.
Послуги притулку отримали: 202 представника ЧСЧ/ЛГБТІ+ (Львів, Дніпро, Київ, Чернівці).
636 представників ЧСЧ/ЛГБТІК+ спільнот отримали індивідуальну фінансову допомогу для відшкодування невідкладних витрат.
1397 ЧСЧ/ЛГБТІК+ отримали набори продуктів або сертифікати.
Гігієнічні набори або гігієнічні сертифікати отримали 617 представників ЧСЧ/ЛГБТІК+ спільнот.
Ми надали 430 індивідуальних психологічних консультацій для спільнот ЧСЧ/ЛГБТІК+, крім того – з нашими клієнтами працювали психологи партнерських організацій.
Було проведено понад 20 групових психотерапевтичних заходів для ЧСЧ/ЛГБТІК+ спільнот, які постраждали від наслідків війни.
Всього надано близько 1800 соціально-медичних консультацій «рівний-рівному».
На базі громадських центрів та притулків у Дніпрі, Чернівцях, Львові, Харкові, Києві ми провели понад 40 інформаційно-освітніх заходів, тренінгів та дозвілля для спільнот ЧСЧ/ЛГБТІК+ з числа ВПО (внутрішньо переміщених осіб).
Надано 161 консультацію параюристами та юристами організації з питань порушення прав ЧСЧ/ЛГБТІК+ та з інших питань, у тому числі питань перетину кордону під час воєнного стану.

Про автора

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ