Новини

Тест на ВІЛ для ЧСЧ з «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» стає ще доступнішим та привабливим

IMG_3334 IMG_3335 IMG_3336 IMG_3337Тест на ВІЛ для ЧСЧ з «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» стає ще доступнішим та привабливим

Послуги Громадської організації «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» тепер ще ближче до тебе, ніж раніше. У липні цього року ми відкрили новий пункт тестування на ВІЛ у самому центрі Києва (біля станції метро Театральна), аби тобі було ще зручніше дбати про своє здоров’я.

Новий пункт тестування надає цілий комплекс послуг з тестування та підтримки. Тут можна отримати консультацію з питань безпечної сексуальної поведінки, отримати відповіді на інтимні питання щодо формування такої індивідуальної моделі сексуальної поведінки, яка б дозволила тобі зберегти своє здоров’я, а також стати своєрідним експертом, до якого б зверталися твої друзі та знайомі. Окрім якісного та швидкого тестування на ВІЛ, соціальні працівники у разі позитивного результату тесту супроводжують клієнта на всіх етапах його подальшої діагностики та лікування, аж до початку прийому антиретровірусної терапії. При цьому спеціальна підготовка дозволяє їм надавати основну необхідну інформацію щодо перебігу інфекції, препаратів, що дозволяють зберегти здоров’я, побічних ефектів тощо. Таким чином, безперечною перевагою наших послуг є те, що ніхто не залишається наодинці із ВІЛ.

Скористатися послугами може кожен запрошений чоловік, що має сексуальні контакти із чоловіками (ЧСЧ). До цього ж в рамках нашого нового проекту за участь у ньому передбачена фінансова компенсація у розмірі 100 грн, а за кожного твого знайомого ЧСЧ, якого ти змотивуєш долучитися до проекту – ще 50 грн. Все, що тобі необхідно, – дати свою інформовану згоду та скористатися повним пакетом послуг проекту.

Наші соціальні працівники не лише обізнані, але й приємні у спілкуванні молоді люди з величезним досвідом роботи із ЧСЧ. Належачи до цієї ж категорії чоловіків, вони знають всі особливості сексуального життя та готові відповісти майже на всі питання.

Для довідки: проект «Поліпшення виявлення випадків ВІЛ-інфекції та доступу до лікування серед ЧСЧ в Україні» реалізується ГО «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» за фінансової підтримки «Центру контролю та профілактики захворювань США» та МБФ «Альянс громадського здоров’я». Проект спрямований на сприяння формуванню моделі поведінки, яка дозволить клієнтам зберегти здоров’я та водночас виступити агентами зміни поведінки соціальних норм в спільноті, надання послуг з супроводу процесу тестування на ВІЛ-інфекцію та здійснення соціального супроводу (кейс-менеджменту).

Про автора

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

Залишити коментар