Новини

Знайомство ГО «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» з Медичним центром «100% ЖИТТЯ»

Сьогодні 07.06.2018 року співробітникам ГО «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» було проведено індивідуальну презентацію Медичного центру «100% ЖИТТЯ» та їх послуг (http://network.org.ua/medicalcenter/).

Усіх гостей (пацієнтів) зустрічає напис – 100% толерантності! Біля якого красується автограф сера Елтона Джона, який відвідав цей заклад тиждень тому. В центрі приміщення острів світла на якому Вас зустріне адміністратор центру та наддасть Вам усю необхідну інформацію. У разі якщо Ви прийшли раніше Вашого запису, то у Вас є можливість провести вільний час у зручних кріслах в зоні очікування.

Центр обладнано гендернонейтральними вбиральнями.

Наразі в центрі готові до роботи 6 кабінетів, в яких вас приймуть наступні лікарі:

        • Сімейний лікар
        • Гінеколог
        • Уролог
        • Нарколог
        • Інфекціоніст

В найближчому майбутньому очікується наявність лікаря психотерапевта.

Окрім власних лікарів, Медичний центр створить мережу френдлі-лікарів інших напрямків, до яких зможуть переадресовувати своїх пацієнтів для отримання консультації та допомоги.

Вже сьогодні є можливість підписати декларацію на отримання послуг Сімейного лікаря в даному центрі. Для цього необхідно попередньо зателефонувати за номером – 044-334-74-50 та записатися на прийом до лікаря з метою підписання Декларації. З собою необхідно взяти Ваш паспорт та ІПН, а також варто записати індекси місця реєстрації та фактичного проживання.

Графік роботи Медичного центру «100% Життя» – щодня з 08:00 до 20:00

 

Про автора

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

Залишити коментар