Новини

Зворотній зв’язок – історія успіху ( проєкт Mercy Corps)

Доброго дня!

Мене звати Дмитро, мені нещодавно виповнилося 22 роки. Ось моя історія про те, як я потрапив до шелтера (це було як подарунок на день народження).

Я родом із села Карнаухівка. Вже з 12 років я став повною сиротою. Дім, де жили померлі батьки, зайняли сторонні люди, але про це я дізнався лише в 17 років.

Коли мені було 15 років, мене прийняли в сім’ю з міста Кам’янське, де я й пробув до 17 років. Через мою мені довелося переживати їх знущання наді мною. Тому я вирішив покинути їх.

Після цього я поступив навчатися в Дніпро і 4 роки прожив в гуртожитку. Після того, як я виїхав з гуртожитку, я деякий час жив у знайомого, але через війну довелося знову переїжджати, оскільки він з сім’єю виїхав за кордон.

Таким чином, мені довелося переїхати в квартиру, де на той момент жило 8 людей. Самотнє життя в незнайомих людей виявилося важким. Один із хазяїнів почав цькувати мене та просити привести йому хлопця, що було дуже образливо. Я наголосив, що нічого йому не винен, але він все одно виставив мене на вулицю того ж дня.

Я знаходився в безвихідному становищі, не знаючи, що робити. Але моя доля на щастя змінилася, коли в інстаграмі я побачив рекламу від “Альянс.Глобал” про можливість тимчасового прихистку. Я вирішив зібрати волю в кулак і написав їм. Вже через 15-20 хвилин мені відповів адміністратор, і того ж дня о 20:00 я був на співбесіді. Я не вірив своєму щастю, що така можливість з’явилася передо мною!

Мій день народження я провів в колі однодумців і зміг знайти людину, близьку для мене. Я безмежно вдячний Mercy Corps за те, що вони мене прихистили і не залишили на вулиці. Ця можливість дала мені підтримку та надію на краще майбутнє.

Якщо у вас є питання та/або якщо Ви зацікавлені в отриманні тих чи інших послуг в рамках нашої співпраці з Mercy Corps, зокрема, грошової допомоги для ЛГБТІК+ та їх рідних, курсів підвищення кваліфікації/перекваліфікації, розміщення в прихистках (шелтерах) для ЛГБТІК+ людей в Дніпрі та Харкові, психологічної підтримки, будь ласка, залиште ваш запит щодо цього на одному із наших каналів зворотного зв’язку:

 https://linktr.ee/alliance.global.mc

Пошта – aid@ga.net.ua

Instagram – alliance.global_mc

Facebook – alliance.global_mc

Проєкт здійснюється за фінансової підтримки уряду Великої Британії.

 

Про автора

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ

АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ